OGLASILA SE ABA LIGA: Budućnost OŠTEĆENA protiv Partizana u Beogradu!
Partizan - Budućnost, Foto: Starsport

bura ne jenjava

OGLASILA SE ABA LIGA: Budućnost OŠTEĆENA protiv Partizana u Beogradu!

Saopštenje koje će izazvati haos

Objavljeno: 19:43h

Dosta polemike se povelo oko suđenja u polufinalnoj seriji između Partizana i Budućnosti.

ABA liga se sada oglasila zvaničnim saopštenjem, konkretno o odlukama arbitara u majstorici koja je rešena u korist crno-belih 100:86.

Iz regionalnog takmičenja su priznali da su Podgoričani ošećeni u dva navrata.

- Na 7:09 pre kraja druge četvrtine, dok je lopta napuštala ruke ofanzivnog igrača (Jogija Ferela) kada je pokušao šut za tri poena i pre nego što se ofanzivni igrač (Jogi Ferel) dočekao sa obe noge na parket, bilo je telesnog kontakta iniciranog od strane defanzivnog igrača (Alekse Avramovića). Arbitri su dosudili faul na ofanzivnom igraču (Jogiju Ferelu). Sudije su donele dobru odluku.

Duel Avramović i Ferela
Duel Avramović i Ferelafoto: Starsport

Dok je padao na parket, ofanzivni igrač (Jogi Ferel) je udario defanzivnog (Aleksu Avramovića) u glavu desnom rukom. Sudije su iskoristile mogućnost da provere situaciju vraćanjem snimka i nakon što su ponovo pogledali igru dosudili su nesportski faul ofanzivnog igrača (Jogija Ferela). Sudije su donele ispravnu odluku.

Na 6:47 pre kraja treće četvrtine, dok je šutirao za tri poena, ofanzivni igrač (Kevin Panter) je pomerio svoju desnu nogu u stranu i inicirao kontakt sa defanzivnim igračem (Jogijem Ferelom). Sudije su svirale faul u korist ofanzivnog igrača (Kevina Pantera) što je bila pogrešna odluka. Sudije bi trebalo da su u tom slučaju dodelile tehničku ofanzivnom igraču (Kevinu Panteru) - stoji u saopštenju.

Bonus video:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.